MHP Darıca çalışmaları hızlandırdı
MHP Darıca İlçe Başkanlığı göreve yeni atanan Mustafa Yıldırım’ın ardından 2023 seçimleri için çalışmalarına hız kazandırdı.
MHP Darıca İlçe Başkanlığı göreve yeni atanan Mustafa Yıldırım’ın ardından 2023 seçimleri için çalışmalarına hız kazandırdı.
Her hafta düzenli olarak mahallelerle istişare toplantıları düzenleyen Başkan Yıldırım bu haftada Sırasöğütler Mahallesinde istişare toplantısı düzenledi. Mahallelinin sorun ve taleplerini dinleyen Yıldırım konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Milliyetçi Hareket Partisi Darıca ilçe Teşkilatı olarak ‘Mahalle Mahalle İstişare Toplantısı’ adı altında planladığımız toplantılarımız ile her hafta bir mahalle teşkilatımızı ilçe binamızda ağırlıyoruz.
‘‘DARICA’MIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ’’
Ülküdaşlarımızın ve mahallelerimizin sorunlarını ve taleplerini dinlediğimiz istişare toplantılarında Darıca’mız için çalışıyoruz. Bu haftaki konuğumuz Sırasöğütler Mahalle Teşkilatı oldu. Mahallemizin sorun ve taleplerini dinledik. Her şey Darıca için” ifadelerini kullandı.