Kitap fuarına büyük ilgi!


Karamürsel Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karamürsel Belediyesi iş birliğiyle açılan Karamürsel Kitap Fuarı okurla buluştu.


Kitap fuarına büyük ilgi!

Fuar, 80 yayınevi ve 22 yazar ağırlıyor. Karamürsel Kültür Merkezi’nde gerçekleşen açılışa; Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkan vekili Mesut Çetinkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

OKUMA ORANI

Açılış öncesi konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, bu tür organizasyonların okur ile yazarların buluşmasına olanak sağladığını belirterek, “Son yıllarda özellikle şunu görmekteyim. Kitap ve kitapseverlerin bir araya geldiği bir dönemi yaşıyoruz. Dolayısıyla okuma oranının da gittikçe arttığına şahidim. Hem basılan kitaplar, hem de bu tip organizasyonlar kitaplara daha kolay bir şekilde ulaşılmasını sağlıyor” dedi.

BİLGİYE ULAŞMA

Kaymakam Ahmet Narinoğlu da, insanlığın en önemli hazinesinin bilgi olduğunu, bilgiye ulaşmanın yolunun da kitaplardan geçtiğini belirtti. Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve diğer katılımcılar açılış kurdelesini birlikte kesti. Açılışın ardından katkılarından dolayı Kaymakama, Belediye Başkanına ve İlçe Milli Eğitim Müdürüne yazarlar tarafından plaket verilerek teşekkür edildi. Birçok söyleşi ve imza etkinliğinin gerçekleştirileceği fuar, 13 Ocak’ta sona erecek. Tunahan KAHRAMAN

Kitap fuarına büyük ilgi!