TEMA gönüllüsü oldular
Güzeltepe Ortaokulu’ndan bir anlamlı çalışma daha geldi. İsmini anlamlı çalışmalarıyla ve etkinlikleriyle duyuran Güzeltepe Ortaokulu bu defa okul öğretmenleri Günay Demirci, Hakan Çetin, Ediz Engin Genç TEMA gönüllüsü oldular.
AĞAÇ DİKTİLER
Güzeltepe Orta Okulu başarılı çalışmalarına devam ediyor. Okul öğretmenleri Günay Demirci, Hakan Çetin, Ediz Engin Genç TEMA gönüllüsü oldular. “Öğretmenler Hatıra Ormanı” fidan dikme etkinliğine katılan öğr3etmenler bir başarılı işin daha üstesinden geldiler. Gerçekleştirilen bu hayırlı çalışmaya katılan okul öğretmenleri çok memnun ve mutlu olduklarını herkesi de böyle çalışmalara katılmaya davet ettiklerini söylediler.
DEVAM EDECEKLER
Güzeltepe Ortaokulu öğretmenlerinin katıldığı bu anlamlı çalışmada TEMA koordinatörü Güzeltepe İlkokulu sınıf öğretmeni Selma Tutkun Acur da yer alırken öğretmenler mutlu bir gün geçirmiş oldular. Okulun sosyal kültürel çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler güzel başladı ve güzel sona erdi. Güzeltepe Ortaokulu çalışmalarına bundan sonra da devam etmeye hazırlanırken yine ortaya farklı sürprizler çıkacak. Refik Sıla GÜVENÇ