Kibir ve küslüğe veto!


Hafta sonu İlçe Belediye Başkan Adaylarının açıklanmasının beklendiği AK Parti’de Aday Adayları buluştu. İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Aday Adaylarının kibre kapılmamalarını ve küslüğe düşmemelerini istedi.


Kibir ve küslüğe veto!

AK Parti’de Büyükşehir Belediye başkan Adayı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, dün sabah İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ile birlikte İlçe Belediye başkan Aday Adaylarıyla buluştu. Pazar günü İlçe Belediye Başkan Adaylarının açıklanmasının beklendiği AK Parti’de Büyükakın, kritik bir toplantı gerçekleştirdi.  Toplantıda konuşan İl Başkanı Abdullah Eryarsoy

“Biz memleketimize ve istikbalimize sevdalıyız. Görevlerimizi hakkıyla tamamladık. Aslında bizlerin ve genel merkezin zorlanacağı nokta var. Çünkü tüm aday adaylarımız birbirinden güçlü ve yetkin. Yakın zamanda açıklayacağımız adaylarımızla 31 Mart akşamına kadar birlikte mücadele edeceğimize inanıyorum. Biz de siyasetin kaybedeni olmamıştır. Kazananı olmuştur. Biz çok güzel köprüler yollar yapabiliriz. Ancak bizim yapmamız gereken en önemli konu gönüllere yollar yapmak ve köprüler kurmaktır. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın diyerek yoka çıkan AK Parti’nin temel önceliği budur.”Dedi.

AK PARTİ’DE KÜSLÜK OLMAZ

AK Parti’nin dava partisi olduğunu ifade eden Eryarsoy, “Dava arkadaşları olarak birbirimizin onurunu namusumuz bilmeliyiz. Önce birbirimizi koruyabilmeliyiz. AK Parti bu medeniyet davasının idari kalesidir. Bu sebeple dünyadaki mazlumların sığınağı biziz. AK Parti teşkilatlarında küslük olmaz. Aramızdan 12 arkadaşımız aday gösterilecek. Hepimiz o adayların etrafında kenetleneceğiz. Bizim aday adaylarımız aday gösterildiğinde kibre kapılmayacağı gibi aday gösterilmeyen arkadaşlarımız da başka hareketlere bürünmez. Allah hakkımızda hayırlı olanı versin.”diye konuştu.

TEMAYÜL YOKLAMASI YAPILDI

Öte Yandan dün sabah 7 İlçe de istifalarla boşalan İlçe Teşkilat Başkanlıkları için temayül yoklaması gerçekleştirdi. Çayırova, Darıca, Körfez, İzmit, Derince, Kartepe ve Gölcük de toplamda 914 teşkilat mensubu dün sandığa giderek oylamaya katıldı. Herkes 3 aday yazarken, Darıca’da İlçe Başkanvekili Ufuk Acay ile İbrahim Pilavcı, Çayırova da Başkan Vekili Ekrem Karahan ile İsmail Tüysüz, Şahin Çat, Mehmet Özdemir, Bahadır Büyükkeleş ve Fatih Danışmaz Başkanlığa talip oldular. Yeni İlçe Başkanları önümüzdeki günlerde kamuoyuna ilan edilecek. Ömür KAVRAN

Kibir ve küslüğe veto!