CHP Darıca 3.yılını kutladı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Darıca İlçe Başkanlığı göreve gelmelerinin 3.yılı münasebetiyle Haftalık Olağan toplantılarında pasta kestiler.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Darıca İlçe Başkanlığı göreve gelmelerinin 3.yılı münasebetiyle Haftalık Olağan toplantılarında pasta kestiler.
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden ve 3.yıllarına giren CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve yönetimi görevlerini eksiksiz yerine getirmenin mutluluğunu hep birlikte paylaştılar. Konu hakkında partiden yapılan açıklamada; “Haftalık olağan toplantımızı ilçe başkanımız Gökhan Aktaş, yöneticilerimiz, Kadın Kolları başkanımız Hilmiye Selçuk, Gençlik Kolları başkanımız Seda Bektaş ve mahalle başkanlarımızın katılımı ile ilçe binamızda gerçekleştirdik. Toplantı sonrası 3.yılımızı doldurmanın gururu ile pasta kestik. Mücadelemiz, göreve geldiğimiz ilk günün heyecanı ile devam ediyor. Yolumuz uzun, enerjimiz ve yapacak çok işimiz var.’’ İfadeleri kullanıldı.