Bonservisleri ile gittiler
Darıca G.B’de gözde oyunculara transfer teklifleri ardı ardına gelmeye başlarken, kulüpten ilk transfer haberi, bu sezon elde edilen şampiyonlukta önemli bir katkı yapan başarılı kaleci Gökhan Köstereli ve defans oyuncusu Hayrullah Bilazer’den geldi.
Bu sezon Süper Lig’e yükselmeyi son anda kaçıran Boluspor, her iki oyuncuyu da kadrosuna kattı. Boluspor resmi sitesinde de yer alan transferde her iki oyuncu bonservisleri ile birlikte 2’şer yıllık sözleşmeye imza atarken, kulüpten yapılan açıklamada” Transferde emeği geçen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Darıca Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Mücahid Vural’a teşekkür eder, her iki transferin camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz.” denildi.
SOSYAL MEDYADAN VEDA ETTİLER
Bu sezon başarılı bir sezon geçiren 25 yaşındaki genç file bekçisi Gökhan Köstereli ve 23 yaşındaki Hayrullah Bilazer, kendi facebook hesaplarında Darıca G.B camiasına ve taraftarlara veda ederken, “Darıca Gençlerbirliği’ni inşallah daha üst ligler görmek nasip olur.Hepiniz Allaha emanetsiniz.Emeği geçen herkesden Allah razı olsun.” şeklinde paylaşımlar yaptılar.