Karaman’dan SEKASEM’e övgü
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gebze Tatlıkuyu mahallesi’nde eski askeri lojmanların bulunduğu alana inşa edeceği Seka Sporcu Eğitim Merkezi Gebze’de büyük bir heyecan uyandırdı.
Son yıllarda KBB’nin Gebze’de gerçekleştirdiği en büyük yatırımlardan biri olan SEKASEM ile ilgili merkezin yapılacağı mahallenin muhtarı Cevat Karaman’dan da övgü geldi. Gebze bölgesinde yaşayan sporcuların antrenman yapacakları ve eğitim görecekleri modern bir spor merkezi olacak olan merkezin mahallelerine yapılacak olmasından büyük memnuniyet duyduğunu belirten muhtar Karaman, bu kararı alan başka Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na mahalle sakinleri adına teşekkür etti.

TATLIKUYU CAZİBE MERKEZİ OLDU
Gazetemize yen projeyi anlatan Karaman, “ Tatlıkuyu özellikle son 10 yıldır önemli yatırımları kendine çeken bir mahallemiz. Son dönemlerde şehrin cazibe merkezi durumunda. Gebze Center’la başlayan, Hyatt House Hotel, Tatlıkuyu Vadisi piknik alanı, Gebze Belediyesi Sabit Pazar yeri ve yapımı süren yaya üst geçidimiz Tatlıkuyu’ya önemli bir ivme kazandırmıştır. Başta Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ve Gebze Belediyemiz semtimize büyük önem veriyorlar. Şimdi de SEKASEM projesi ile mahallemiz taçlanmış olacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Caddemiz birbirinden şık mekanlar ve geniş ticari alanları ile modern bir kent görünümüne erişti. Şu an bile mahallemizde kiralık dükkan ve daire bulmak oldukça zor. Bu da Tatlıkuyu’nun nereden nereye geldiğini gösteriyor.” dedi.
SEKASEM SEMTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL BİR KAZANIMI
Kocaeli Büyükşehir’in mahalleye yapacağı ve inşaat çalışmalarını başlattığı merkezin spor dallarından ayrı pek çok branşta kültürel eğitimler vereceğini de belirten Karaman, “Seka Sporcu Eğitim Merkezi semtimizin sosyal ve kültürel bir kazanımıdır. Merkezde spor merkezleri, konferans salonu, oyun alanları, bayanlar için fitness ve plates salonları olacak. Her branş için soyunma ve duş alanları ile gündüz bakım ve çocuk oyun alanı ile kafeterya yer alacak. Ayrıca, merkezde 150 araçlık bir de açık otoparkı olacağı için, semt trafiğine da çok önemli katkı verecek.” dedi.