10 gün önce ölümden döndü: Fabrikada demir blokla hayatını kaybetti
10 gün önce arkadaşının hayatını kaybettiği kazadan sağ kurtulan 24 yaşındaki genç, bir boyahane fabrikasında demir bloğun altında can verdi.
Bursa’nın Nilüfer ilçesinde faaliyet gösteren bir boyahane fabrikasında meydana gelen iş kazasında, 24 yaşındaki Eray Altıntaş forkliftten düşen demir bloğun altında kalarak hayatını kaybetti. Olay yerine gelen Altıntaş’ın aile yakınları sinir krizi geçirdi.
DEMİR BLOK, GENCİN ÜZERİNE DÜŞTÜ
Olay, merkez Nilüfer ilçesi Tahtalı Mahallesi’ndeki bir boyahane fabrikasında yaşandı. Edinilen bilgilere göre, 24 yaşındaki Eray Altıntaş, forkliftle demir bir bloğu kaldırmaya çalışırken, blok forkliftten kayarak Altıntaş’ın üzerine düştü. Durumu gören diğer çalışanlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi.
HAYATINI KAYBETTİ
İhbar üzerine olay yerine kısa sürede polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis çevrede güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri yaptıkları ilk incelemede Eray Altıntaş’ın olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Altıntaş’ın cenazesi, savcılık incelemelerinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.
ACI DETAY ORTAYA ÇIKTI
Kazayla ilgili olarak, yaklaşık 10 gün önce Eray Altıntaş’ın kullandığı ATV’nin bir kaza geçirdiği, bu kazada Altıntaş’ın arkadaşının hayatını kaybettiği, Altıntaş’ın ise yaralı olarak kurtulduğu öğrenildi. Polis ekipleri, yaşanan iş kazasıyla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.