Ünlü oyuncu parkta ölü bulundu! Çocuklar Duymasın’da da oynamıştı…


“Sihirli Annem”, “Çocuklar Duymasın”, “Yalan Dünya” gibi bir çok dizide rol alan başarılı oyuncu Seda Fettahoğlu, İstanbul’da bir parkta ölü olarak bulundu.


Ünlü oyuncu parkta ölü bulundu! Çocuklar Duymasın’da da oynamıştı…

İstanbul Emniyet Müdürlüğü kaynaklarından alınan bilgiye göre, polis ekipleri bu sabah aldıkları ihbar üzerine Beyoğlu ilçesi Ömer Avni Mahallesi’nde bulunan Hacı İzzet Parkı’nda bir kişinin cesedini buldu.

Yapılan incelemede bulunan kişinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncusu Seda Fettahoğlu olduğu anlaşıldı. Fettahoğlu’nun kesin ölüm nedeni yapılan incelemelerin ardından belli olacak.

“ACIMIZ ÇOK BÜYÜK”

İstanbul Şehir Tiyatrosu hesabından yapılan paylaşımda, “Tiyatromuzun değerli oyuncusu, canımız, Seda Fettahoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız çok büyük. Şehir Tiyatrosu ailemizin, sevenlerinin, dost ve yakınlarının başı sağ olsun.” ifadeleri kullanıldı.

Ünlü oyuncu parkta ölü bulundu! Çocuklar Duymasın'da da oynamıştı...

SEDA FETTAHOĞLU KİMDİR?

Seda Fettahoğlu, 1979 yılında Trabzon’da doğdu. Trabzon Anadolu Lisesi’ni 1997 yılında bitiren Seda Fettahoğlu, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden 2022’de mezun oldu. Seda Fettahoğlu, tiyatronun yanında seslendirme de yapıyordu. Fettahoğlu kariyeri boyunca, İstanbul Şehir Tiyatroları’nda birçok oyunda yer aldı. Son olarak Çocuklar Duymasın dizisinde “Sultan” rolüyle ekranlarda yer aldı.

Ünlü oyuncu parkta ölü bulundu! Çocuklar Duymasın'da da oynamıştı...