Çağlar, dualarla uğurlandı!
Geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden TOBB başkan yardımcısı, İstanbul Ticaret Odası Başkanı (İTO) İbrahim Çağlar, kalabalık bir protokol ve sevenlerinin katılımı ile düzenlenen cenaze merasimiyle son yolculuğuna uğurlandı. Çağlar’ın cenazesinebaşta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere üst düzey devlet protokolü, sanayi ve iş dünyası ile çok sayıda vatandaş katıldı.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA KATILDI
İbrahim Çağlar için Marmara İlahiyat Fakültesi Camiinde düzenlenen cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Çevre ve Şehircilik Mehmet Özhaseki, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İBB Başkanı Mevlüt Uysal, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu , Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve yönetim kurulu, Çağlar’ın eşi Nilgün Çağlar ve çocukları, yakınları , belediye başkanları, iş dünyasının önemli isimleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

TABUTA ERDOĞAN OMUZ VERDİ
Cenaze töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, merhuma rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi. Helallik alınmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabe örtüsü sarılı tabutuna birlikte omuz verdi. İbrahim Çağlar’ın çocuklarıyla cenaze aracının yanında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, onlara başsağlığı diledi. Daha sonra Çağlar’ın cenazesi toprağa verilmek üzere Sahrayıcedid aile kabristanına götürüldü.