Diversey’e Güvenli Üretim Belgesi!


Dilovası OSB 3 Kısım’da üretim tesisi bulunan, ABD merkezli temizlik ve hijyen ürünleri üreticisi Diversey, koronavirüse karşı çalışanlarının sağlığını önceleyerek, almış olduğu Covid-19 önlemleri , hayata geçirdiği uygulamalar ve düzenlemelerle Türk Standartları Enstitüsünün (TSE) tarafından verilen  Güvenli Üretim Belgesi aldı.


Diversey’e Güvenli Üretim Belgesi!

Diversey MEA (Orta Doğu ve Afrika) Profesyonel İş Birimi Bölge Başkan Yardımcısı Gökhan Özdöl, COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni almaktan gurur duyduklarını ve koronavirüs mücadelesine her zaman destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

TOPLUMUMUZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Gökhan Özdöl, “Diversey olarak üstlendiğimiz sorumluluğun bilincindeyiz. Her zaman hijyeni ve sağlığı ön planda tutuyor, toplumumuz için çalışıyoruz. Bunun karşılığı olarak Gebze fabrikamızda, Türk Standartları Enstitüsü tarafından Covid-19 önlemleri kapsamında verilen “Güvenli Üretim Belgesi”ni almaya hak kazanmanın gururunu yaşıyoruz. Bundan sonra da toplumumuzu korumak ve sağlıklı bir yaşam sağlamak için ülkemize destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
Diversey’e Güvenli Üretim Belgesi!