Gebze olarak kazançlıyız!


Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri sonrası ortaya çıkan tabloyu Gazete Gebze’ye aktardı. Çiler, yaptığı değerlendirmede şunları söyledi;


Gebze olarak kazançlıyız!

Yeni yönetim modeli Cumhurbaşkanlığı Sisteminin ilk seçimine halkımızın yüksek katılım sağlaması dünyaya örnek olacak bir davranıştır. Halkımız sorunlarına ve beklentilerine yönelik çözümü her zaman olduğu gibi seçimlerde ve sandıkta görüyor. Parlamentoda güzel bir tablo ortaya çıktı. Oluşan neticelerin hayırlı olmasını diliyoruz. Yeni dönemde istikrarın her açıdan korunmasına önem verilerek ekonominin ana gündem maddesi olmasını bekliyoruz. Bölgemizde de beklentileri karşılamasa da güzel bir seçim yaşandı.”

GEBZE SEÇİMLERDE KAZANÇLI ÇIKTI

Partilerin aday belirleme sürecinde çok daha şeffaf ve bölgenin tercihlerini öne çıkaran bir yöntem izlemesi gerektiğini belirten GTO Başkanı Nail Çiler, “ Gebze’de faaliyette olan bir oda olarak daha çok Gebzeli adayı mecliste görmek isterdim. Seçimler bitti. Millet istikrara ve büyüyen Türkiye’ye oyunu verdi. Biz işimize bakacağız. Üreteceğiz, istihdam yaratacağız, kazanacağız ve kazandıracağız. Bu seçim sürecinde en karlı olan kuşkusuz Gebze olmuştur. Ardı ardına güzel projeler ve Gebze’ye gelecek yatırımlar hepimizi sevindirmiştir. Seçimler sonrası oluşan bu yeni dönemin milletimiz, ülkemiz, bölgemiz ve Gebzemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.