IAAPA’nın yıldızı yine Polin!
Global atraksiyon ve eğlence endüstrisinin önde gelen etkinliği olan IAAPA Expo 2019, ABD’nin Florida eyaleti Orlando’da 18 Kasım 2019 Pazartesi günü kapılarını açtı.
Türkiye’den Polin Waterparks’ın da katıldığı fuar Florida’nın Orange Country Kongre Merkezi’nde kalabalık bir ziyaretçi topluluğu eşliğinde devam ediyor. Eğlence endüstrisi için dünya çapında bir kuruluş olan IAAPA’nın ev sahipliği yaptığı bu yılki etkinlikte, 585.000 metrekarelik iç ve dış mekan sergi alanını doldurarak, dünyanın 100’den fazla ülkesinden gelen 1.100’den fazla firma, 38 binden fazla küresel eğlence endüstrisi temsilcisi ve sektör duayenlerinin katılması bekleniyor. Fuar bugün akyama kadar son kez ziyaretçilerini ağırlayacak.
POLİN WATERPARKS DÜNYA VİTRİNİNDE
Dilovası GEBKİM’de üretimlerini sürdüren Dünyanın sayılı eğlence parkı ve su kaydırağı üreticisi Polin Waterparks’ta her fuarda olduğu gibi bu yılda IAAPA Expo 2019’da yerini aldı. Fuarda 847 nolu stantta yeni tasarım ve ürünlerini sergileyen firmanın modern ve teknoloji harikası standı, fuarın ilk günü adeta ziyaretçilerle doldu taştı. Dünyanın en büyük sektör fuarı olan Expo için özel bir stant hazırlayan firma, Şanlıurfa’da bulunan ve UNESCO tarafından koruma altına alınan Göbeklitepe’yi kendi üretimi tema ve maketi ile bu fuarda ziyaretçilerinin beğenisine sundu. Polin ayrıca, tamamen kendi üretimi olan Dünyanın ilk tamamen şeffaf su kaydırağını da fuarda görücüye çıkarttı.
PAKİŞ SUNUMU İLE FARK YARATTI
Her yıl IAAPA Expo’nun başrol oyuncusu olarak fuara katılan Polin Waterparks, bu yılki fuarda da en yeni ürenlerin maketlerini sergiledi. Fuarın başından sonuna kadar en fazla ilgi gören stantlar arasında yer alan Polin standında, Türk Malı kompozit malzeme ile Türk Malı eğlence parklarının gördüğü ilgi fuara katılan Polin ekibinde de büyük sevinç yarattı. Firmanın Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Şöhret Pakiş’in ziyaretçiler, sektör temsilcileri ve eğlence merkezleri yöneticilerine yönelik yapmış olduğu konuşma ve sunum da izleyicilerden tam not aldı.



