Anasayfa > Ekonomi  >  İKAMİD kuruluş  yıldönümünü ‘İK zirvesi’ ile kutluyor!

İKAMİD kuruluş  yıldönümünü ‘İK zirvesi’ ile kutluyor!


Şubat 2019’da İnsan Kaynaklarına Yeni Bir Soluk getirme gayesi ile yola çıkan İnsan Kaynakları Mesleki İşbirliği Derneği (İKAMİD), birinci yaşını “Stratejik Ortaklığın Perde Arkası” konulu İnsan Kaynakları Zirvesi ile kutluyor.


14 Mart Cumartesi günü Ataşehir Mardinliler Eğitim Vakfı (MAREV) Salonu’nda saat 09.00-18.00 arası gerçekleştirilecek zirveye, üniversitelerden akademisyenler, reel sektör yöneticileri ve İK temsilcilerinden oluşan birbirinden seçkin konuşmacılar, esasen bazı şirketlerin gündeminde yerini almış ancak daha birçok şirkette varılmak istenen nokta olarak görülen, insan kaynaklarının stratejik ortaklığı konusunu konuşacaklar.

İK ALANINDA BİR ÇOK KONU KONUŞULACAK

İnsan Kaynakları Zirvesi, İnsan Kaynakları profesyonellerini, eğitmenleri, danışmanları ve insan kaynakları mesleğine gönül veren tüm tarafları buluştururken , katılımcılara üst yönetim, insan kaynakları  departmanları ve iç müşterileri penceresinden bakarak insan kaynakları departmanı

fonksiyonlarının kurumlardaki yerine, önemine ve kurumun geleceğine etkisini de aktarmış olacak. Zirvede ayrıca, İnsan Kaynakları Departmanı ve fonksiyonlarının sürdürülebilirliğe katkısı, dünden bugüne nelerin değiştiği ve nereye doğru gittiği, gelecekte İK’cıları nelerin beklediği, stratejik ortak olmanın gerektirdiği İK yetkinlikleri, şirketlerin geleceğinin ve işveren markasının tasarımında İK’nın etkisi konuları da masaya yatırılacak.

BİRBİRİNDEN TECRÜBELİ 15 KONUŞMACI

İKAMİD Başkanı Ayhan Özekin’in açılış konuşması ile başlayacak olan zirve,  İKAMİD’ tarafından her yeni yaşında alanındaki önemli isimlerle insan kaynakları profesyonellerini bir araya getirmek için gelenekselleştirmeyi hedefliyor.  Oldukça ilgi görmesi beklenen zirveye aralarında Yavuz Ölken, Cenk Akıncılar, Güntulu Peker, Prof. Dr. Esin Can, Başak Aksoy, Ali Üstündağ, Fazıl Oral gibi İK alanında önemli isimlerin de yer alacağı 15 isim konuşmacı olarak yer alacak.  Etkinliğe, http://bit.ly/2HQ5ee1 linkinden kaydolarak katılım sağlanabilmekte.

Kamil Uzunmehmet


Sıradaki Habere Kaydır