Anasayfa > Ekonomi  >  Onlar ‘Türkiye’nin 50 Güçlü Kadını’ arasında

Onlar ‘Türkiye’nin 50 Güçlü Kadını’ arasında


Son 11 senedir “Fortune Türkiye 50 En Güçlü İş Kadını” listesini yayınlayan Fortune Türkiye,  Türkiye’nin en güçlü iş kadınlarını 2 Haziran Çarşamba günü düzenleyeceği “50 En Güçlü İş Kadını Ödül Töreni ve Zirvesi’nde konuk edecek.


Bulundukları sektörlere değer katan kadın yöneticilerin sahne performansları, önemli konu başlıkları ve içeriklere ev sahipliği yapacak paneller ve ilk kez gerçekleşecek ödül töreni, ABD ve Avrupa Fortune ofislerinden de eş zamanlı olarak izlenecek.

SIRALAMADA GEBZE’DEN TANIDIK İSİMLER VAR

Fortune Türkiye 50 En Güçlü İş Kadını listesinde birbirinden başarılı iş kadınları, yönetim kurulu başkanları ve CEO’ları yer alırken Gebze ve bölgede firmaları bulunan başarılı iş kadınları da listede yer buldular. Gebze Barış Mahallesi ve TÜBİTAK Marmara Teknopark’ta bulunan GE Türkiye Genel Müdürü Canan Özsoy’un 6.sırada yer aldığı listede, Fark Holding kurucu Başkanı Ahu Büyükkuşoğlu Serter listenin 18.sırasında yer buldu. Fortune Türkiye’nin 50 Güçlü İş Kadını listesinde, Gebze Center’ın da kiralama ve yönetim işini üstlenen FİBA Holding ve FNA Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  ve İcra Kurulu Üyesi Ayşecan Özyeğin Oktay 38.sıradan, Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan 42.sıradan, TEZMAKSAN Makina San.Tic.A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Aydoğdu’da 47.sıradan listeye girme başarısı gösterdi.

AHU BÜYÜKKUŞOĞLU SERTER PANELDE KONUŞACAK

Fortune 2021 ödül töreni ve zirvesinde, 2 Haziran Çarşamba günü saat 14.00’te  GE Türkiye Ülke Genel Müdürü Canan Özsoy açılış konuşmacısı olarak katılımcılara seslenecek. Devlet sanatçısı Piyanist Gülsin Onay’ın piyano resitalinden sonra programın ilk paneli gerçekleşecek. Impulso Advisors CEO’su Osman Aytaman’ın moderatörlüğünü yapacağı Yeni Nesil/ Geleceğin Güçlü Kadın Yöneticileri konulu panelde iş dünyasının önde gelen kadın yöneticilerinin biraraya gelirken, ilham veren stratejiler ve tavsiyeler ele alınıyor. Türkiye’nin kadın liderleri en hızlı büyüyen, en yenilikçi ve önemli girişimlerinin geri planını anlatacaklar. Panele, Fark Holding Kurucusu ve Başkanı Ahu Büyükkuşoğlu Serter’in yanı sıra Vispera Kurucu Ortağı Prof. Dr. Aytül Erçil, AON Türkiye Eş CEOS’su Selda Oknas Tanbay ve BEE’O Propolis Genel Müdürü ve Kurucu Ortağı  Aslı Elif Tanuğur Samancı konuşmacı olarak katılacaklar.

İŞ DÜNYASINDA LİDERLİK PANELDE KONUŞULACAK

Günün ikinci panelinde,  İş Dünyasına Liderlik Etmek ve Sosyal Etki alanında konuşmacıların görüşleri katılımcılara aktarılacak. Anadolu’dan doğan güçle kadın yöneticilerinin sağladığı bilgi, birikim ve deneyimi hayata geçiren kadınların anlatılacağı panelde, Anadolu’nun sesi olan kadınların bir araya geldiği Fortune Türkiye 50 En Güçlü İşkadını listesinde  öne çıkan isimler yer alacak. MARKAM Danışmanlık Kurucusu Güven Borça’nın moderatörlüğünü yapacağı panelde, Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan’ın yanı sıra, Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık ve Şölen Çikolata Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Elif Çoban konuşmacı olarak yer alacaklar. Kamil Uzunmehmet

Fatma Aydoğdu

Damla Alışan

Canan Özsoy

Ahu Büyükkuşoğlu Serter


Sıradaki Habere Kaydır