OSBDER’de seçim günü!


Organize Sanayi Bölgeleri Derneği, 11.Olağan genel kurulunu yarın GOSB Yönetim Merkezi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirecek. Saat 14.30’da yapılacak olan genel kurulda derneğin kurucu başkanı aynı zamanda GOSB Yönetim Kurulu Başkanı, sanayici Vahit Yıldırım, başkanlık için  tekrar aday olmayacak.


OSBDER’de seçim günü!

Saat 14.30’da açılış ve saygı duruşu ile başlayacak olan kongrede Divan başkanlığı ve divan katip üyeliği seçimi gerçekleşecek. Başkanlık divanına genel kurul tutanaklarının imzalama yetkisinin oylanmasından sonra yönetim ve denetim kurulu raporları, bilanço ve gelir gider cetvelleri ayrı ayrı oylanıp ibraya sunulacak. Yönetim denetim ve onur kurullarının seçimleri sonrası seçilecek yönetim kuruluna verilecek yetkiler görüşülüp karara bağlanacak. Genel kurulun son gündeminde ise tahmini bütçe görüşülüp karara bağlanacak.

BAŞKAN ADAYI ŞENOL TELLİ

GOSB yönetim kurulu başkanı Yücel Güngör zamanında,  GOSB ve 10 Organize Sanayi Bölgesi başkanının kurduğu  43 üyeli OSBDER Başkanlığını uzun bir zamandır  yürüten GOSB Başkanı Vahit yıldırım, Temmuz ayının ilk haftası yapılacak olan Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulu  (OSBÜK) başkanlığına aday olmasından dolayı yeniden aday olmayacak. Yıldırım’ın yerine Birlik Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu başkanı Şenol Telli’nin tek aday olarak genel kurula gireceği öğrenildi.

OSBDER’de seçim günü!