Anasayfa > Ekonomi  >  Petroyağ’a Uluslararası ödül!

Petroyağ’a Uluslararası ödül!


Gebze Organize Sanayi Bölgesi Tembelova’da (GOSB) üretim yapan Petroyağ, British Safety Council tarafından düzenlenen 63. Uluslararası İş Güvenliği Ödülleri (International Safety Awards) organizasyonunda ödül aldı.


BSC tarafından verilen Uluslararası İş Güvenliği Ödülleri, işyerlerinde sağlık ve güvenliği en iyi düzeyde tutmaya yönelik gerçek bir kararlılıkla hareket eden ve bu anlamda en üst standartları karşılayan kuruluşları ödüllendiriyor. Bu yıl 63’üncüsü düzenlenen ödül programında, başta pandemi olmak üzere pek çok zorlukla geçen 2020 yılını sağlık ve güvenliğe büyük önem vererek öne çıkan Petroyağ ödül almaya hak kazandı.

GURURLUYUZ! ÜLKEMİZİ BAŞARIYLA TEMSİL ETTİK

Petroyağ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Soysal, ‘’Kuruluşumuzdan beri yürüttüğümüz ve pandemi döneminde de geri adım atmadan sürdürdüğümüz çalışmaların elde ettiği bu başarıdan dolayı çok mutluyuz. Türkiye’den 100’ü aşkın kurumun değerlendirildiği ve sadece 15’inin ödüllendirildiği bu prestijli organizasyonda ülkemizi başarıyla temsil ettiğimiz için de gururluyuz. 2021 yılında da en iyi yaptığımız şeyi yapmaya, Petroyağ ailesinin sağlığını ve güvenliğini önde tutarak, hep daha iyisi için çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi. Tunahan Kahraman


Sıradaki Habere Kaydır