Anasayfa > Ekonomi  >  TAİDER’de Urhan gitti Olten geldi!

TAİDER’de Urhan gitti Olten geldi!


TAİDER Aile İşletmeleri Derneği, 2023-2025 dönemi yeni yönetim ve denetim kurulunu yaptığı 10. Genel Kurul’da belirledi. Başkan Tekin Urhan’ın yeniden aday olmadığı ve başkanlık görevini, Promeda Elektrik – ELSİS Enerji San.Tic.Ltd.Şti Yönetim Kurulu Üyesi ve OLTEN Sanat Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Olten’e devrettiği genel kurulda, Gebze Plastikçiler OSB’de üretim yapan Hareket Kontrol Teknolojileri Merkezi (HKTM) Yönetim Kurulu Başkanı Tunç Atıl’da TAİDER’in 18 kişilik yeni yönetim kurulunda yer aldı.


Yeni dönemde başkanlığı Tekin Urhan’dan devralan Fatma Olten yaptığı açıklamada, “ Covid, Deprem, Yangın, Sel felaketlerinin yaşandığı 2021-2023 Döneminde görevini başarı ve özveri ile yürüten Yönetim Kurulu Başkanımız Sevgili Tekin Urhan’ın elinden bu değerli görevi almaktan onur duyuyorum. Beni bu göreve uygun gören ve dönem hazırlıkları sırasında tam destek veren değerli Geçmiş Dönem Başkanlarıma ve Danışma Kurulu Üyelerine, derneğe katıldığım ilk günden itibaren birlikte görev yaptığımız çalışma arkadaşlarıma ve en önemli ilk adım olarak beni derneğe aday üye olarak öneren Kurucu Başkanımız Sevgili Şerife İnci Eren’e gönül dolusu şükranlarımla görevi aldım. Yeni dönemde kurumsallaşma ve sürdürülebilirlik konularında gelişen Türkiye’yi kucaklayan bir sivil toplum örgütü olarak yeni dönemde de aynı heyecanla birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.
 TAİDER YÖNETİM KURULU
Fatma Olten, Aydın Buğra İlter, Aykut Özbuğday, Aysu Dalan Benlioğlu, Başak Kurtoğlu, Berna Aşıroğlu, Cafer Abalıoğlu, Civan Sözkesen, Gülçağ Gençer, Gülfem Yorgancılar Perçin, Levent Sarıgözoğlu, Meral Toraman, Neşe Gök, Serhat Büyükhelvacıgil, Tuğçe Gülcüler, Tunç Atıl, Yalçın Yeşilova, Yiğit Yöğüş.
DENETİM KURULU ÜYELERİ

 Mithat Yaltır, Murat Kolbaşı, Naile Göçen, Seçil Beydemir Kaynak, Yiğit Tatış.

TAİDER’de Urhan gitti Olten geldi!




Sıradaki Habere Kaydır