Anasayfa > Ekonomi  >  Tesis Yönetim fuarı için geri sayım!

Tesis Yönetim fuarı için geri sayım!


"Tek Çatı Altında Her Şey" konsepti ile yola çıkan ve kendi alanında Türkiye'nin en önemli fuarlarından biri olan Tesis Yönetim Fuarı 9-12 Nisan 2020 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo'da düzenlenecek.


“Asansör ve Yürüyen Merdiven” firmalarının da aralarında olduğu, tesis yönetim hizmetlerinin kurumsal ve en prestijli temsilcilerini tek çatı altında buluşturacak olan fuar Tepe Fuarcılık tarafından, Kentsel Tesis Yönetim Derneği (TRKTYD) desteği ile düzenleniyor.

HER ŞEY TEK ÇATI ALTINDA

Gayrimenkul sektörünün geçirdiği dönüşümü destekleyen, asansör, güvenlik, teknik, temizlik, ısıtma-soğutma, akıllı bina çözümleri ve yazılım gibi çok sayıda teknolojik hizmeti barındıran ve yaşam alanlarında kaliteli hizmet adına “Tek Çatı altında her şey konsepti” ile düzenlenecek fuar, sektörün ihtiyaçları yönünde kapsamlı ve profesyonel çözümler sunacak.

 Fuar, tüm toplu yaşam alanlarının hayat kalitesini artırırken, toplu konut, iş yeri, fabrika, hastane, otel, AVM ve eğlence merkezleri gibi tüm yaşam alanlarını temsil eden katılımcı firmaları sektörel alım heyetleri ile bir araya getirecek.
Fuara,  aralarında Türkiye’nin tanınmış asansör ve yürüyen merdiven firmaları da katılımcı olarak yer alacak. 


Sıradaki Habere Kaydır