TÜBİTAK MAM, yerli AFLAMAM’ı üretti!

TÜBİTAM MAM, gıdalarda kanserojen tespitine yönelik ürünü (AFLAMAM) ticarileştirdi.

TÜBİTAK MAM, yerli AFLAMAM’ı üretti!
22 Mart 2021 Pazartesi 17:12

Aflatoksin analizi için immünoafinite ve mikoteksin belirlenmesi için kullanılan ürün, yakın zamanda seri üretime geçecek. Dünyada birkaç firmanın ürettiği üründe bundan böyle Türkiye’de üretici ülkeler arasında yerini alacak. Daha önce ithal edilen ürünle , artık yerli imkanlar ve hammadde ile seri üretim yapılabilecek. AFLAMAN, bakliyat, sert kabuklu ve kurutulmuş meyveler. Tahıllar, baharatlar ve yemlerde aflatoksin tespitinde kullanılıyor. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.