Badella, Unicera Fuarı’nda


Gebze İstasyon Mahallesi’nde 6000 m2 alanda kurulu üretim tesisi , modern makine parkuruyla  banyo mobilyaları alanında yüksek kaliteli, yenilikçi ve kendine özgü tasarımıyla, 200’e yakın ürün çeşitliliği ile  Türkiye'nin önde gelen üreticilerinden biri durumunda olan BADELLA,  İstanbul Yeşilköy CNREXPO’da 5-9 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan 31. UNICERA Mutfak, Banyo ve Seramik Fuarı’na katılacak.


Badella, Unicera Fuarı’nda

Farklı tasarımları ve kaliteli ürünleri ile sektörü her zaman yeniliklerle buluşturan Badella, fuarda, 315 m2’lik standında, 99 yeni tasarım ürünü ile sektör temsilcileri, müşterileri ve ziyaretçileriyle buluşacak. Fuarda, Badella ve Gent Plus marka ürünleri ile 7.Hol ve B04 Standında ziyaretçilerini kabul ederken, fuarda; kendi üretimleri olan Golden, Maya, Family ve Kids seri ürünlerini ziyaretçilerle buluşturacak.

MALKOÇ: HERKESİ DAVET EDİYORUZ

Badella mutfak genel müdürü Ahmet Malkoç, fuar için gerekli hazırlıkları ve fuarda sergilenecek ürünleri tamamladıklarını belirterek, “ Bu fuara her yıl olduğu gibi bu yılda katılıyoruz. Kendi üretimimiz, kendi tasarımımız  tamamen yerli ve milli ürünlerimizle ziyaretçilerimizin ve sektör temsilcilerinin karşısına çıkacağız. Badella olarak başta ihracatımız olmak üzere, piyasaların ihtiyacına göre üretim yapmaya, kaliteli, uygun ve Türk Malı anlayışı ile yaptığımız ürünleri Dünya piyasalarında pazarlamayı hedefliyoruz. Bu fuarda da yabancı alım heyetleri ve müşteriler için bilinen bir marka olarak yerimizi alıyoruz. Unicera fuarını, sektörümüzün en kapsamlı fuarı ve geniş bir katılımı sebebiyle önemsiyoruz. Tüm müşterilerimizi, tedarikçilerimiz, mimar ve mühendislerimizi, müteahhitlerimizi bu fuarda standımıza bekliyoruz.” Dedi.