Anasayfa > Genel  >  Başkan Büyükakın Gebze Kadıllı Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu

Başkan Büyükakın Gebze Kadıllı Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu



Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Kadıllı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi ve çözüm önerileri üzerine sohbet etti. Ziyarette, Başkan Büyükakın’a Gebze Belediye Başkan Vekili Ahmet Hüseyin Çelebi, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Numan Balaban, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak eşlik etti.

Kırsal Bölgelere Hizmet Vurgusu

Kadıllı Mahalle Muhtarı Ahmet Özyurt ve çevre mahallelerin muhtarlarıyla cami bahçesinde çay içen Başkan Büyükakın, kırsal mahallelerdeki hizmetlerin kalitesini artırmak için çalıştıklarını belirtti. “Hizmetlerimizi kentin her köşesine kadar taşıyoruz” diyen Başkan Büyükakın, A Takımı ekipleri aracılığıyla en ücra bölgelere kadar hızlı ve etkin hizmet götürdüklerini vurguladı.

Çiftçilere Destek ve Altyapı Hizmetleri

Kadıllı Mahallesi’nde altyapı başta olmak üzere birçok hizmetin hayata geçirildiğini ifade eden Büyükakın, sürdürülebilir tarım için çiftçilere mazot, gübre, tohum ve modern sera desteği verdiklerini belirtti. Başkan Büyükakın, vatandaşların sebze ve meyve seralarını ziyaret ederek üreticilerden bilgi aldı. Kadıllı Mahalle Muhtarı Ahmet Özyurt ve mahalle sakinleri, sunulan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Büyükakın’a teşekkürlerini iletti.


Sıradaki Habere Kaydır