Birlikte Darıca olmak!


 43 gün süren ve son günlerde gelen şehit haberleri nedeniyle konser organizasyonunun iptal edilerek şehitleri anma programı olarak final yapan Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasının final programından bir fotoğraf karesi çarptı gözümüze.


Bildiğiniz üzere Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Darıca Belediyesi ve 42 hemşeri derneğinin birlikte düzenlediği bir organizasyonla gerçekleşmişti. O birlik, beraberlik ve aile tablosu da final gecesinde sahneye yansıdı.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a destek veren hemşeri dernekleri gecede anlamlı bir dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlik  görüntüsü sergiledi. Hani hepimizin ortak sloganı “ Tek millet, tek Vatan, tek Bayrak…” misali.  Darıca’da tam bir aile tablosu vardı.

Bu kadar hemşeri derneğinin desteğini almak, birlikte projeler düzenlemek ve Şehirler ve Kültürler Kaynaşması gibi uzun soluklu bir programı sorunsuz bir şekilde bitirmek de ayrı de bir başarı.

Bu sadece Darıca Belediyesi’nin ya da Başkan Karabacak’ın başarısı da değil… Hani söylüyoruz ya her zaman; Birlikten kuvvet doğar…  “ Biz birlikte Darıcayız!”..