Anasayfa > Genel  >  Bıyık; ''Aynı kararlılıkla mücadele edeceğiz''

Bıyık; ''Aynı kararlılıkla mücadele edeceğiz''


Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, geride bıraktığımız 2020 yılını değerlendirdiği ve 2021 yılını kutladığı bir video mesaj yayımladı.


Bıyık yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı;
”2020 yılını acısıyla tatlısıyla geride bırakıyor, 2021 yılına yepyeni umutlarla girmenin heyecanını yaşıyoruz. 2020 hepimiz için zor bir yıl oldu. Koronavirüs salgını nedenyle birçok vatandaşımızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu zor süreçte Darıca Belediyesi olarak, her zaman yanınızda olmaya gayret ettik. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. 2021 yılının en başta, koronavirüs salgınının bittiği bir yıl olmasını temenni ediyoruz. Yeni yıl, bütün insanlığa ve ülkemize barış, kardeşlik, sağlık ve huzur getirsin. Yeni yılda birlik ve beraberliğimizin daha çok artmasını, Ortadoğu’da hepimizi yaralayan insanlık dışı manzaraların son bulmasını, İslam dünyası üzerindeki kara bulutların dağılıp, barış ve huzura kavuşmasını diliyorum. 

”ŞÜPHENİZ OLMASIN”

Kıymetli Darıcalılar, göreve geldiğimiz gün içimizde var olan Darıca’mıza hizmet etme aşkının ilk günkü heyecanla 2021’de de devam edeceğine hiçbir hemşerimizin şüphesi olmasın. Allah yeni yılda ilçemizi daha yaşanabilir bir şehir yapma mücadelemizde bizlere güç kuvvet versin. Geride bıraktığımız yılda, Darıca’mız için canla başla çalışarak eğitimden sağlığa, altyapıdan üst yapıya ve spordan kültür sanata birçok alanda önemli eserleri ilçemize kazandırdık. Darıca Belediyesi olarak hizmet maratonuna devam etmek için hiç durmadan çalışacağız. Sizlere söz verdiğimiz projeleri bir bir gerçekleştirmek ve yeni hizmetler üretmen için yeni yılda da aynı kararlılıkla mücadele edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 2021 yılının milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum. Yeni yılda acıların, zulümlerin son bulduğu, virüs salgınının bittiği, huzurun, mutluluğun, refahın hakim olduğu yeni bir dünyada buluşmak dileğiyle hepinize sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum.” dedi.


Sıradaki Habere Kaydır