Anasayfa > Genel  >  Çayırova Belediyesi Basketbol Şampiyonluk Kupasıyla Süper Lige Yükseldi

Çayırova Belediyesi Basketbol Şampiyonluk Kupasıyla Süper Lige Yükseldi



Çayırova Belediyesi Basketbol Takımı Şampiyonluk Kupasını Kaldırdı

25 Nisan 2026, Cumartesi

Türkiye Basketbol Ligi 2025-2026 Sezonu’nu şampiyon olarak tamamlayan Çayırova Belediyesi Basketbol Takımı, kupasına bugün düzenlenen görkemli bir törenle kavuştu. Takımın bu tarihi başarısı, Çayırova’da büyük bir coşkuyla kutlandı.

KUPA COŞKUSU SALONU DOLDURDU

Şampiyonluk kupası töreni, Çayırova Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Etkinliğe Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova Belediyesi Basketbol Takımı sporcuları ve teknik heyeti ile birlikte yüzlerce Çayırovalı sporsever katılım gösterdi. Salonu dolduran coşkulu kalabalık, takımın başarısına ortak oldu.

KAPTAN YAPAR KUPAYI KALDIRDI

Tören, tüm basketbolcuların tek tek anons edilerek kurulan sahneye çıkmasıyla başladı. Ardından, takım kaptanı Hakan Yapar, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanvekili Harun Erdenay’ın elinden şampiyonluk kupasını aldı. Kupayla birlikte salondaki coşku doruk noktasına ulaşırken, Başkan Çiftçi, basketbolcular, teknik heyet ve protokol üyeleri hep birlikte kupa sevincini yaşayarak objektiflere poz verdi.

BAŞKAN ÇİFTÇİ: “BASKETBOLDA TARİH YAZDIK”

Kupa töreninde basketbolcularla birlikte coşkuyu paylaşan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, yaptığı açıklamalarda büyük bir mutluluk içinde olduklarını dile getirdi. Başkan Çiftçi şunları kaydetti:

“Çok mutluyuz, rabbimize şükürler olsun. Basketbol takımımızı 5 yıl önce kurduk ve basketbolda tarih yazarak, üst üste kupalar aldık ve Süper Lig’e yükseldik. Seyircilerimizle, Çayırovalı hemşehrilerimizle ve oyuncu kardeşlerimizle birlikte çok zorlu bir maratonu geride bıraktık ve bugüne geldik. Çayırova’da 7’den 70’e herkesin spor yapmasını çok önemsiyoruz. Bizim iddiamız Çayırova’yı spor kenti yapmaktı, bunun da büyük bir meyvesini basketbolda aldık ve ikinci kapalı spor salonumuzun da inşaatını tamamladık. Bugün basketbol takımımızın Süper Lig’e yükselmesi vesilesiyle kupamızı kaldırma sevincini yaşadık.”


Sıradaki Habere Kaydır