Çok güzel hareket!


Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Audi marka A6 model lüks makam aracını satarak ilçe genelindeki öğrencilere yardımda bulundu.


Çok güzel hareket!

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, önceki dönemlerde belediye başkanları tarafından makam aracı olarak kullanılan Audi A6 model lüks makam aracını 350 bin TL’ye sattı. Makam aracı olarak kiralık ve daha mütevazi bir araç kullanmayı tercih eden Şayir, aracın satışından elde edilen geliri ilçede maddi durumu olmayan öğrencilere kırtasiye yardımı yapmak için kullandı. 

“12 BİN ÖĞRENCİMİZE YARDIMDA BULUNACAĞIM”

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Şayir, “Belediye başkanı olmadan önce de eğitime destek veriyordum. Şu anda belediye başkanı olarak da birinci önceliğim eğitime destek vermek. Kaynak oluşturamadığımız için böyle bir yola gittim. 12 bin öğrencimiz var, bu öğrencilerimizin tamamına kırtasiye yardımında bulunacağım” ifadelerini kullandı.