Daha temiz çevre, tertemiz ‘Oto Sanayi’
Gebze Oto Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildikten sonra bir an boş durmayan ve yönetim kurulu üyelerle Gebze Oto Sanayi Çarşısı’na yepyeni bir görünüş kazandırmak için gece gündüz çalışan Başkan Kenan İkinci ve yöneticiler Oto sanayi etrafından çöp ve atık malzeme toplamaktan adeta kendi işlerine vakit bulamaz duruma geldiler.


Bölgede çevre düzenlemesi ve esnafın gelişigüzel çevreye bıraktıkları atıkları bertaraf için kolları sıvayan İkinci ve yönetim kurulu üyeleri, Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün de destekleri ile bölgeden tonlarca atık çıkarttı. Kendilerine her fırsatta destek olan Başkan Zinnur Büyükgöz’e teşekkür eden Gebze Oto Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Kenan İkinci, temiz bir sanayi hedefi ile bu işlere başladıklarını ve hafta sonları da çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.
BAŞKAN İKİNCİ’DEN SANAYİ ESNAFINA UYARI
Gebze oto sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Kenan ikinci, göreve geldikleri günden bu yana temizlik ve çevre düzenlemesi işlerini yaptıklarını belirtirken sanayi esnafına da atıklarını ve çöplerini konteynerlere atmaları konusunda uyarıda bulundu. Çöplerin logarlara atıldığını gördüklerini belirten İkinci, “ Olası bir tıkanma da işyerlerini su basar. Bundan kim mutlu olur ki? 10 metre yakındaki çöp konteynerine çöpleri atmaktansa gelişigüzel çevreye bırakanları kınıyorum.” Dedi. İkinci esnaflardan da bu şekilde çöpleri dışarı atan arkadaşları uyarmalarını gerekirse fotoğraflayıp yönetime bildirmelerini istedi.
BAŞKAN BÜYÜKGÖZ’DEN ZİYARET
Gebze Oto Sanayi Sitesi’ni baştan aşağı yenilemek için çalışma yürüten Başkan Kenan İkinci ve yönetim, Oto Sanayinin mevcut binasını da yeniden elden geçirerek çok daha kullanışlı ve modern bir görünüme kavuşturdu. Oto Sanayi girişindeki kapıyı da düzenleyen İkinci ve ekibi, reklam panolarının tamamına yakınını kullanılır hale getirerek oto sanayinin adeta çehresini değiştirdi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, geçtiğimiz günlerde Gebze Oto Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek Başkan Kenan İkinci ve yönetim kurulu üyeleri ile istişarede bulundu. Gebze Oto Sanayi Yönetim binasında gerçekleşen ziyarette Başkan İkinci oto sanayi sitesi esnafları adına Başkan Büyükgöz’e yapmış oldukları çalışmalarda kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.
