Danacı Gebze’yle buluştu

Farklı konsepti ile Gebze’lilerle buluşan Danacı Cafe Restoran’ın işletmecileri bölge basınıyla bir araya geldi.

Danacı Gebze’yle buluştu
19 Eylül 2018 Çarşamba 14:50

Gebze’nin tanınan iş adamları Cihan Altıntaş ve Ufuk Yeni’nin işletmeciliğini yaptığı Danacı Cafe & Restoran ve Volens Otel Sultan Orhan Mahallesi İlyasbey Caddesi’nde açıldı. Bölge basınını Danacı Restoran’da ağırlayan Cihan Altıntaş ve Ufuk Yeni işletme hakkında gazetecilere bilgi verdi.

6 MİLYONLUK YATIRIM

Gebze’de çiftlik işiyle uğraştıklarını ve et konusunda önde olduklarını dile getiren firma işletmecilerinden Ufuk Yeni, “Buraya yaklaşık 6 milyon TL’lik bir yatırım yaptık. Danacı Cafe ve Resotan konseptinde hizmet veren bir marka. Volens Otel oda kahvaltı konseptinde, 40 odalı bir butik otel. İki markanın da patenti bize ait. 55 civarında personelimiz var. Döner ve çorba üzerinde iddialıyız. Özellikle döner yemek için Gebzelileri bekliyoruz” dedi.

HİJYEN EN ÖNEMLİ UNSUR

Et ürünlerini kendi çiftliklerinden temin ettiklerini dile getiren Ufuk Yeni, “Hijyen en önemli unsur. Etlerimiz tamamen bölgemizden temin edilen hayvanlardan oluşuyor. Yerli et. Kesimlerini belediyelerimizin mezbahanelerinde veteriner kontrolünde gerçekleştiriyoruz. Hijyen bizim için en önemli unsur” ifadelerini kullandı. Samet KAHRAMAN


Etiketler; #Danacı #gebze

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.