Darıca’da Yeni Hükümet Konağı için buluştular



Darıca’da yapılması planlanan yeni Hükümet Konağı avan proje ön etüt çalışmaları Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşti.

 Projenin sunumunun da gerçekleştiği toplantıya Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ile yeni Hükümet Konağı projesi etüt çalışmasında yer alacak kurum personeller katıldı.

Toplantıda, Darıca’ya büyük katkı sağlayacağı ve kurumlarımızın vatandaşlarımıza daha hızlı ve etkin bir şekilde hizmet vereceği düşünülen yeni Hükümet Konağının yapımına başlandığında nasıl bir yerleşim planına sahip olması gerektiği hususunda görüşmeler yapılarak çizilen avan projenin de sunumu gerçekleştirildi ve fikirler beyan edildi.

Kaymakamı Yüksel Kara, yeni yapılacak Hükümet Konağının uzun vadeli bir yatırım olacağını, hiçbir detayı atlamadan ve eksikliğe mahal vermeden planlamamız gerektiğini belirterek tüm kurumlardan yeni Hükümet Konağı Projesi üzerinde iş birliği içerisinde çalışmalarını istedi. Selvi GEÇAL

Darıca’da Yeni Hükümet Konağı için buluştular