Dikkat! Kocaeli Valiliği Uyardı
Kocaeli Valiliği, Kocaeli’de yaşayan vatandaşların hava sıcaklıklarına karşı dikkatli olmaları için açıklama yaptı.
Yurt genelinde sıcaklıkların artmasıyla Meteoroloji ve Sağlık Bakanlığı’ndan uyarılar gelmeye devam ediyor. Bir uyarı da Kocaeli Valiliği’nden geldi. Kocaeli’de yaşayan vatandaşları “ hava sıcaklıkları mevsim normalleri üzerinde seyredecek!” açıklamasıyla uyardı.

SICAKLIKLARIN 3 – 8 DERECE ÜZERİNDE SEYRETMESİ BEKLENİYOR
Valilikten yapılan açıklamada, “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; Bölgemizde etkili olan sıcak hava dalgasının, 19.07.2023 Çarşamba ile 24.07.2023 Pazartesi günleri arasında tüm yurtta etkili olacağı, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 3 – 8 derece üzerinde seyretmesinin beklendiği bildirilmiştir.
“VATANDAŞLARIN DİKKATLİ VE TEDBİRLİ OLMALARI GEREKMEKTEDİR”
Sıcak hava dalgası nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11.00 ile 16.00 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur. ” ifadeleri yer aldı.
