Dilovası Nisan Meclisi Gerçekleşti


Dilovası Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın başkanlığında gerçekleşti.


Dilovası Nisan Meclisi Gerçekleşti

Dilovası Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı Dilovası Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşti. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda 12 gündem maddesi görüşüldü.

BAŞKAN TOLTAR GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Meclis toplantısı öncesi açılış konuşması yapan Başkan Toltar, “Ülkemizin geleceğini tehdit eden terör unsurlarının sınırımızda konuşlanmasını engellemek adına yapılan Afrin operasyonu ile ilgili önemli gelişmeler yaşanmaktadır. İki ay önce başlayan ve çok stratejik planlarla birlikte devam eden operasyon sonrası en az zayiatla sınır güvenliğimizi tehdit eden terör unsurları ortadan kaldırılmıştır. Bu bizim için önemli ve güzel bir haberdir. Yine ülkemiz ve ilçemizde merakla beklenen taşeron yasası hayata geçerek kadro almak için büyük umutlarla bekleyen vatandaşımızı sevindiren gelişme yaşandı. Kamuda çalışan binlerce vatandaşımız kadro alarak bundan sonraki çalışmalarına devam edecekler. Belediyelerde de kadro alan arkadaşlarımız belediye bünyesinde faaliyet gösteren belediye şirketlerine geçiş yaptılar.

HALKIMIZA VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRECEĞİZ

Bu güzel gelişmelerle birlikte bizde belediye olarak elimizden geldiğince çalışmalarımızı sürdürüyor ve halkımıza 2014’te verdiğimiz taahhütleri yerine getirmek için çalışıyoruz. İnşallah 2019 yılında verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmiş olacağız. Kıt imkânlarla elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışmalarımız sürüyor. “dedi.