Anasayfa > Genel  >  En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü MARTI’nın!

En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü MARTI’nın!


Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi gönüllü öğrencilerinin oluşturduğu MARTI (Marmara Terapi Rekreasyonundan Işıltılar) topluluğunun "Engelleri Aşıyoruz, Buz Pistindeyiz" isimli terapi rekreasyonu projesi;  rekreasyon sektörünün en iyi sosyal sorumluluk projesi ödülüne layık görüldü.


Eğlence dünyasını bir araya getiren ATRAX’19 çatısı altında düzenlenen, Türkiye eğlence, etkinlik ve rekreasyon sektörünün ilk ve tek yarışması olan “Shining Star Awards’ 19 Eğlence, Etkinlik ve Rekreasyon Ödülleri” bu yıl 6. kez gerçekleşti İstanbul Crowne Plaza Florya Otel’de düzenlenen gece ile sahiplerini buldu.

16 KATEGORİDE 20 PROJEYE ÖDÜL VERİLDİ

Eğlence ve rekreasyon alanında farkındalık ve gündem oluşturmak, bu sayede sektörün gelişimine katkı sağlayarak, sektörün daha nitelikli ürün ve hizmetler sunarak, toplumsal, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda daha fazla değer yaratmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmada üç farklı kategoride gerçekleşen başvurular, sektörün uzman kişilerinden oluşan jüri tarafından incelendi. En başarılı temalı açık alan eğlence merkezi, en başarılı belediye parkı, en başarılı müze, en başarılı su parkı gibi 16 önemli kategoride gerçekleşen ödül töreninde 20 proje ödüllendirildi.

YILIN SOSYAL SORUMLULUK ÖDÜLÜ MARTI’NIN

MARTI (Marmara Terapi Rekreasyonundan Işıltılar) topluluğunun terapi rekreasyonu projesi olan “Engelleri Aşıyoruz, Buz Pistindeyiz” projesi; “Rekreasyon Sektörü’nde Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü”ne layık görüldü. Ödül Crowne Plaza Florya Genel Müdürü Volkan Öztürkler tarafından Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Sn. Prof. Dr. Salih Pınar, Dekan Yardımcısı Sn. Doç. Dr. Veysel Küçük; Proje Koordinatörü ve Öğretim Görevlisi Tayfur Özkan ve Martı topluluğu üyesi Gizem Işık’a takdim edildi.

PROJE SİLİVRİKAPI BUZ PİSTİNDE GERÇEKLEŞMİŞTİ

Etkinliğin ilk aşaması; İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün katkıları, Spor İstanbul buz pateni eğitmenlerinin desteği, Dilovası GEBKİM’de üretim yapan Dünyaca ünlü su parkları firması Polin Waterparks’ın sponsorluğunda, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ne üye engellilerin katılımıyla 19 Aralık 2018 tarihinde Silivrikapı Buz Pisti’nde (İstanbul) gerçekleştirilmişti. Projenin ikinci aşaması, farklı engelli derneklerinin katılımı, engelli ve gönüllülerin buluşturulması ve buzda kayma eğitimlerinin sağlanmasıyla devam edecektir.


Sıradaki Habere Kaydır