Erdin Şener’den belediye hizmetlerine dair kritik açıklamalar
Darıca’da ikamet eden ve Gebze’deki Novares fabrikasında görev yapan 47 yaşındaki Erdin Şener, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Acı haber, ailesi ve çalışma arkadaşlarını yasa boğdu.
TALİHSİZ OLAY SONUCU HAYATINI KAYBETTİ
Edinilen bilgilere göre, Darıca’da yaşayan 47 yaşındaki Erdin Şener, geçirdiği ani kalp krizi nedeniyle vefat etti. Gebze’de bulunan Novares fabrikasında çalışmakta olan Şener’in vefat haberi, hem yakın çevresinde hem de iş arkadaşları arasında büyük üzüntüye neden oldu.
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Merhum Erdin Şener için bugün öğle namazını müteakip cenaze töreni düzenlendi. Darıca Sırasöğütler Mahallesi’nde bulunan Yeşil İrfaniye Camii’nde kılınan cenaze namazına, Şener’in ailesi, akrabaları, dostları ve iş arkadaşları katıldı. Kılınan namazın ardından Erdin Şener’in naaşı, dualarla Gebze Balçık Mezarlığı’nda toprağa verildi.