Anasayfa > Genel  >  Fazlı Zorlu, GİLM-DER'in konuğu oldu!

Fazlı Zorlu, GİLM-DER'in konuğu oldu!


Gebze İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği’nin (GİLM-DER) gençlerle birlikte sabah namazı buluşmalarında bu haftaki konuğu, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fazlı Zorlu oldu.


GİLM-DER, gençlerle birlikte sabah namazı buluşmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, GİLM-DER’in sabah namazı buluşmalarında bu haftaki konuğu, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fazlı Zorlu oldu. Namaz sonrası kahvaltı programında gençlerle sohbet eden Fazlı Zorlu, imam hatip okullarına bu sene daha fazla talep olduğunu ifade ederek, ‘’İnşallah bu okullardan mezun olan nesiller ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine hizmet edecek.’’ dedi.

‘’İBADET İSLAM’IN ÖZÜ’’

Sabah namazının bir diriliş olduğunu, seher vaktinde yapılan duaların Allah katında makbul olduğu ifade eden Zorlu, ‘’İbadet İslam’ın özü, namaz ise Allah katında en makbul ameldir. Sabah namazı, Peygamberimizin (sav) bir hadisinde şahitli namaz olarak bildirilir.’’ açıklamalarında bulundu. Bu tür etkinliklerin gençleri ve kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Zorlu, programa katılan gençlere, GİLM-DER Başkanı Cenk Çelik ve yönetimine teşekkür etti. Program hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi. Ayşe KAHRAMAN


Sıradaki Habere Kaydır