Gebze Belediyesi’nden Üniversite Kazanan Gençlere 5 Bin TL Destek

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, üniversiteye ilk kez kayıt yaptıracak öğrencilere 5 bin TL nakdi destek sağlanacağını duyurdu. Başvurular, belediyenin internet sitesinde başladı.
Başkan Zinnur Büyükgöz, üniversite kazanan Gebzeli gençler için nakdi destek yardımı başvurularının açıldığını belirtti. Devlet üniversitelerine ilk kez kayıt yaptıracak ve Gebze’de ikamet eden öğrencilere yönelik bu yardımla, eğitim hayatlarına katkı sağlanması hedefleniyor.
Büyükgöz: “Eğitime Desteği Sürdüreceğiz”
Başkan Büyükgöz yaptığı açıklamada, “Eğitime destek amacımız doğrultusunda, devlet üniversitelerine ilk kez kayıt yaptıran gençlerimize 5 bin TL eğitim yardımını karar altına aldık” dedi. Eğitime verdikleri desteğin, kütüphaneler ve gençlik merkezleriyle de devam ettiğini belirten Büyükgöz, gençlerin her zaman yanında olacaklarını vurguladı.
Başvurular, Gebze Belediyesi’nin resmi internet sitesindeki https://ulakbel.gebze.bel.tr/WebBasvuru/2024universitedestek#/ linki üzerinden yapılacak.
