Anasayfa > Genel  >  Gebze Meclisi, ikinci oturumunu yaptı!

Gebze Meclisi, ikinci oturumunu yaptı!


Gebze Belediyesi Temmuz Ayı Olağanüstü Meclis Toplantısı’nın 2. oturumu, bugün Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün başkanlığında gerçekleşti. Mecliste görüşülen maddeler arasında belediyenin  2019 yılı gelir gider kesin hesabı yer aldı.


Pandemi tedbirleri alınarak gerçekleşen Gebze Belediyesi Temmuz Ayı Olağanüstü Meclis Toplantısı’nın 2. oturumunda gündemin 5. maddesi, belediyenin  2019 yılı gelir gider kesin hesabı görüşüldü. Mecliste Plan ve Bütçe Komisyonu’nun hazırladığı raporda Gebze Belediyesi’nin 2019 gelirleri 308 milyon 773 bin 204,65 TL olurken, 2019 giderleri ise 282 milyon 402 bin 641,23 TL olarak açıklandı.

Mecliste görüşülen diğer maddeler ise; Ulaştırma Bakanlığınca yapılan Gebze-Darıca Metro hatlarında kalıcı ve geçici yer tahsis talebine ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu, Gebze Darıca Metrosu kapsamında Şaft 3, Şaft 4, Şaft 6, Şaft 7 inşaat alanları tahsisine ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu ile Ulaştırma Bakanlığında yapılan Gebze Darıca Metro hatlarında Gebze Stadyum İstasyonu için Güzeller Mahallesi’nde bulunan alanın geçici tahsiline ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oldu. Gebze Belediyesi Temmuz Ayı Olağanüstü Meclis Toplantısı’nın 2. Oturumuna dair detaylar yarın www.gazetegebze.com.tr’de.


Sıradaki Habere Kaydır