Anasayfa > Genel  >  Gebze’de Doğalgaz Patlaması Sonrası Necati Bey Apartmanı’nda Tadilat Tamamlandı, Aileler Evlerine Döndü

Gebze’de Doğalgaz Patlaması Sonrası Necati Bey Apartmanı’nda Tadilat Tamamlandı, Aileler Evlerine Döndü



DOĞALGAZ PATLAMASININ YARALARI SARILIYOR

NECATİ BEY APARTMANI’NDA TADİLAT TAMAMLANDI

Kocaeli’nin Gebze ilçesi Mevlana Mahallesi’nde geçen yıl meydana gelen doğalgaz patlamasının ardından başlatılan iyileştirme çalışmaları sona erdi. Patlamanın yaşandığı Necati Bey Apartmanı’nda tadilatlar tamamlanırken, apartman sakinleri evlerine dönmeye başladı.

AİLELER EVLERİNE KAVUŞTU

Onarımların bitirilmesinin ardından birçok aile, aylar sonra tekrar yuvalarına dönebilmenin sevincini yaşadı. Tadilat sürecinde mağdur olan vatandaşlar, güvenli ve sağlam evlerine kavuşmaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.

BAŞKAN ZİNNUR BÜYÜKGÖZ’DEN ZİYARET

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, tadilatı biten apartmanda vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Büyükgöz, Necati Taşdemir ve ailesini de evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Büyükgöz yaptığı açıklamada, “Doğalgaz patlaması sonrası hasar gören dairelerin tadilatları tamamlanmış durumda, bazı aileler de dairelerine yerleşmeye başladı. Allah bir daha bu tür acıları yaşatmasın. Maddi kayıplar bir şekilde telafi ediliyor ancak yaşamını yitiren vatandaşlarımızın acısını maalesef hâlâ hissediyoruz. Apartman sakinlerine bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yaşamını yitiren hemşerilerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Gebze Belediyesi olarak vatandaşımızın en zor anında yanında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

GEBZE’DE YAŞANAN PATLAMANIN İZLERİ SİLİNİYOR

Geçtiğimiz yıl yaşanan doğalgaz patlamasında hem can kaybı hem de maddi zarar meydana gelmişti. Tadilatların tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki yaşam yeniden normale dönüyor. Gebze Belediyesi, bu süreçte mağdur olan ailelerin yanında olmaya devam edeceğini belirtti.


Sıradaki Habere Kaydır