Gebze’de Karla Mücadele Ekipleri Hazır

Meteorolojinin kar uyarısının ardından Gebze Belediyesi, yaya ve araç ulaşımında aksaklık yaşanmaması için tüm tedbirleri aldı. Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, fen işleri müdürlüğündeki hazırlıkları denetleyerek ekiplerin kar yağışına hazır olduğunu belirtti.
Başkan Büyükgöz: “30’u Aşkın Araçla Hazırız”
Başkan Zinnur Büyükgöz, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Değerli Gebzeli hemşerilerim, meteorolojiden gelen bilgiler doğrultusunda kar beklentisi var. Biz de Gebze Belediyesi olarak çalışma arkadaşlarımızla birlikte 30’u aşkın araçla kar yağışına hazırız. İnşallah kardan dolayı mağduriyet yaşanmaması için gerekli hazırlıklarımızı yaptık. Şimdiden içiniz rahat olsun. Herkese hayırlı günler diliyorum.”
Vatandaşlar İçin İhbar Hattı
Gebze Belediyesi, vatandaşların olası bir olumsuzlukla karşılaşmaları halinde 0 262 642 04 30 numaralı telefondan şikayet ve taleplerini iletebileceklerini duyurdu.