Anasayfa > Genel  >  Halk Kürsüsü Derneği’ne ‘İnsan’ i yardım

Halk Kürsüsü Derneği’ne ‘İnsan’ i yardım



Halk Kürsüsü Derneği üyesi Levent Dikmen, İnsan adlı  kitabının telif haklarını derneğe bağışladı. Ankara’da düzenlenen telif hakkı sözleşmesi imza töreninde  Dernek Başkanı Ramazan Sevinç,  Ankara Halk Kürsüsü yönetiminden Fadime Evci, Gülay Akşen yanı sıra Nermin Seçkin ( Halk kürsüsü Marmara Bölgesi ) , Dernek Genel sekreteri Tanem Uçar, muhasip Sinan Erbay katılım gösterdi. ‘İnsan’ adlı kitabının haklarını Halk Kürsüsü Derneği’ne bağış imza töreninden sonra görüşlerini belirten Levent Dikmen ‘İnsan kitabının da basım-yayım gelirlerini Halk Kürsüsü Derneği’ne bağışladım hayırlı olsun’ dedi.

LEVENT DİKMEN HALK KÜRSÜSÜ OLUŞUMUNDA YER ALDI

Levent Dikmen’in ‘İnsan’ kitabı ile  sosyalitenin ne kadar içinde olduğunu gösterdiği, geleceğe yarına dair söyleyeceklerini kitaplaştırarak, kalibresini, kalitatifini ortaya koyduğunu belirten  Halk Kürsüsü Deneği Başkanı Ramazan Sevinç ‘’ Sayın Dikmen, halk kürsüsü oluşumunda yer alarak, resmi üye olarak, sorumluluklar üstlenerek, vatanseverliğini, milliyetçiliğini tekrar ortaya koymuş bir kişiliktir. Bunlara ek olarak, yazmış olduğu kitapların, bundan sonraki, basım, yayım ve gelirinden elde edilecek gelirleri, halk kürsüsüne bağışlayarak ali cenaplık göstermiştir” dedi.

NE KADAR YÜCE GÖNÜLLÜ OLDUĞUNU GÖSTERMİŞTİR

Sevinç sözlerine şöyle devam etti; “Malumunuzdur, Vatan Millet işlerinde pek para olmaz. Bundan dolayı da, rozetçi, törenci, Tatlısu milliyetçisi kişiler, söylemleri ne kadar milli olursa olsun, fiiliyatta bu işler iyice yoluna gripte, menfaat çarkları dönmeye başlamadan, böyle milli olaylara yanaşmazlar. Fakat, Levent Dikmen, en başında, bu yola, #halkkürsüsü yoluna, amaçlarına inanmış, menfaat sağlamayı geçin, kitap gelirlerini  bağışlayarak, aslında ne kadar yüce gönüllü olduğunu göstermiştir. Hayırlı olsun, hayırlara vesile olsun. Levent Dikmen, Sağ olasın, Var olasın, Dağ olasın’ dedi.

Ayşe KAHRAMAN


Sıradaki Habere Kaydır