Hüseyin Tatoğlu’ndan Kaşif Şahinkesen’e başsağlığı ziyareti
Gebzeli iş insanı Hüseyin Tatoğlu ve yeğeni Furkan Baş, Şahin Medya Grubu Başkanı Kaşif Şahinkesen'i ziyaret ederek taziyelerini iletti.
Gebze iş dünyasının önde gelen isimlerinden Hüseyin Tatoğlu ve yeğeni Furkan Baş, 64 yaşında hayatını kaybeden Duran Şahinkesen’in vefatı nedeniyle Şahin Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kaşif Şahinkesen’i ziyaret etti.
Gerçekleşen taziye buluşmasında Hüseyin Tatoğlu ve Furkan Baş, Kaşif Şahinkesen’e başsağlığı dileklerini iletti. Merhum Duran Şahinkesen için Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır temennisinde bulundular.
ŞAHİNKESEN’DEN TEŞEKKÜR
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaşif Şahinkesen, acılı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Hüseyin Tatoğlu ve Furkan Baş’a nazik ziyaretleri ve taziye dilekleri için teşekkür etti.