İzmit Belediyesi Mahalle Muhtarlarını Sarısu Gençlik Kampı’nda Buluşturdu

İzmit Belediyesi Mahalle Muhtarlarını Sarısu Gençlik Kampı’nda Ağırladı
İzmit Belediyesi, kent genelinde görev yapan mahalle muhtarlarını hafta sonu Sarısu Gençlik Kampı’nda ağırladı. Bu özel buluşmada İzmit Belediyesi Başkanvekili Lütfü Obuz da muhtarlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.
MUHTARLAR DOĞAYLA İÇ İÇE KEYİFLİ BİR HAFTA SONU GEÇİRDİ
İzmit’te görev yapan mahalle muhtarları, Sarısu Gençlik Kampı’nda doğayla iç içe bir ortamda buluşarak keyifli bir hafta sonu yaşadı. Programa İzmit Belediyesi Başkanvekili Lütfü Obuz ve Başkan Yardımcısı Hamit İlker Ulusoy da katılım sağladı. Gerçekleşen toplantıda, mahallelerde yürütülen çalışmalar, vatandaşların talep ve ihtiyaçları hakkında kapsamlı görüş alışverişinde bulunuldu. Başkanvekili Lütfü Obuz, muhtarların kent için yürüttüğü çalışmalara desteklerinin devam edeceğini vurguladı.
SARISU’DA BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
Muhtarlar, İzmit Belediyesinin sunduğu Sarısu Gençlik Kampı imkanlarından faydalanma fırsatı buldu. Bu program, mahalle muhtarlarının bir araya gelerek dayanışma ve iletişimlerini güçlendirmelerine önemli katkı sağladı. Buluşma, yerel yönetim ve muhtarlar arasındaki iş birliğinin pekişmesine olanak tanıdı.