Anasayfa > Genel  >  İzmit’te Sevgililer Günü’ne El Emeği Dokunuşu

İzmit’te Sevgililer Günü’ne El Emeği Dokunuşu



İzmit Belediyesi, Sevgililer Günü’ne özel El Emeği Pazarı düzenleyerek kadın girişimcileri destekleyecek ve vatandaşlara benzersiz hediyeler sunacak. 12-13-14 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek etkinlik, el emeği ürünleri sevenleri ve kadın üreticilere destek olmak isteyenleri bekliyor.

Üç Farklı Noktada Kurulacak

El Emeği Pazarı, 10.00 – 22.00 saatleri arasında Arasta Park AVM ve 41 Burda AVM’de, 11.00 – 20.00 saatleri arasında ise Dolphin AVM yanında ziyaretçilere açık olacak.

Kadın Girişimciler Ürünlerini Sergileyecek

Etkinlikte, Kadın Girişimciler Merkezi, İzmit Çarşısı, İzmit Çınar Kadın Kooperatifi, Engelli Dernekleri, Kuruçeşme Girişimci Kadınlar Derneği ve evinde üretim yapan kadın girişimciler, el emeğiyle hazırladıkları ürünleri sergileyecek.

Kadın Üreticilere Destek ve Dayanışma

İzmit Belediyesi, bu etkinlik ile kadın girişimcilere alternatif satış kanalları sunarak onların ekonomiye katılımını desteklemeyi ve kadınlar arasındaki dayanışmayı güçlendirmeyi amaçlıyor.


Sıradaki Habere Kaydır