Anasayfa > Genel  >  KENT-KA 5. yılını kutladı!

KENT-KA 5. yılını kutladı!


Başkanlığını Tuba Şensoy’un yaptığı ve Gebze’de birçok önemli faaliyete imza atan Kentin Kadınları Platformu, 12 Mart Salı günü Lamec Hotel Business’da kuruluşunun 5. yılını kutladı.


Gerçekleştirilen programa AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nermin Tol, Kızılay Gebze Şubesi Başkanı Oya Tunçel, Araştırmacı Yazar Müge Uçar, Gebze’de bulunan sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve KENT-KA yönetimi katıldı.

BÜYÜKGÖZ KENT-KA’YI KUTLADI

Programa katılan AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, KENT-KA’nın 5. yılını kutladı. Sivil Toplum ve Gönül Belediyeciliği hakkında bilgiler aktaran Büyükgöz, projeler hakkında da konuştu.   

KENT-KA Başkanı Tuba Şensoy’da gerçekleştirdikleri bu özel programda kadınlarla bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, ‘’Hem 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü atlamak istemedik, hem de kuruluşumuzun 5. yılını kutlamak için burada, bu güzel programda bir araya geldik. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum’’ dedi.

‘’YAŞASIN KADIN VE HAYALLERİ!’’

Büyük bir heyecan ve gururla 5. yıla girmiş olmanın mutluluğunu yaşayan KENT-KA yönetimi ve davetliler, programa özel hazırlanan pastayı kestikten sonra KENT-KA’nın kuruluşundan bugüne yaşadıklarını ve gerçekleştirdikleri faaliyetlere yönelik hazırladıkları slayt gösterisini izlerken duygusal anlar yaşadılar. Slayt gösterisi izlendikten sonra konuşan Araştırmacı yazar Müge Uçar programın önemine değinerek, ‘’Bütün dünyaya mesajımız şudur ki, soframızda, yüreğimizde, hayatımızda kabul edilen kadın ellerini daha yükseklere kaldırın ki insanlık mutlu olsun, toplum huzur bulsun. Yaşasın kadın ve hayalleri, umutları’’ ifadelerini kullandı.

‘’EVLAT AŞKINA SIFIR ATIK’’

Programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nermin Tol’da, gerçekleştirdikleri Sıfır Atık projesinin önemine değindi. Tol, ‘’Evlat aşkına Sıfır Atık’’ ile Kentin Kadınları Platformu Başkanı Tuğba Şensoy liderliğinde hep birlikte umut yeşertiyoruz’’ dedi. ‘’Sıfır Atık’’ projesiyle alakalı sunumunu gerçekleştirerek ‘Sıfır Atık’’ projesinin altını çizdi. Kübra OĞURLU


Sıradaki Habere Kaydır