KESOB’da başkan 40 oy farkla Durmuş!



Kocaeli Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği olağanüstü kongreye gitti. KESOB’da kazanan isim belli oldu. Mevcut başkan Kadir Durmuş 208 oyla yeniden başkan seçildi. Gebzelilerin yakından tanığı Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu’da Durmuş’un listesinde Disiplin kurulunda yer aldı.

Seçime; KESOB Başkanı Kadir Durmuş, diğer aday Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Düzce Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Kayıkçı, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker, Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, oda başkanları ve delegeler katıldı. Kocaeli Valiliği tarafından görevlendirilen bakanlık temsilcisi de genel kurulda hazır bulundu. Öte yandan delegenin seçime yoğun bir şekilde katıldığı gözlendi.

Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin ( KESOB) olağanüstü genel kurulu Kadıköy Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. 401 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede mevcut başkan Kadir Durmuş ile Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt başkanlık için yarıştı. Aday konuşmalarının ardından delegeler sandık başına gitti.

KURT TEBRİK ETTİ

Saat 17.00’ye kadar süren oy kullanma işlemlerinin ardından sandıklar açıldı. 380 oyun kullanıldığı kongrede Kadir Durmuş 208 oy alırken, Mustafa Kurt ise 168 oy aldı. Seçim sonuçlarının belli olmasının ardından Mustafa Kurt, Kadir Durmuş’un yanında giderek tebriklerini iletti.

“NE KADAR SEÇERSENİZ O KADAR BAŞKAN OLACAĞIM”

Büyük mutluluk yaşayan Durmuş yaptığı açıklamada, “2018’de çıktığımız bu yolda o zamanda verdiğiniz destekle buraya kadar geldik. Rabbim nasip etti. Sayenizde Esnaf ve Sanatkarlara yeniden başkan oldum. Ne kadar seçerseniz o kadar başkan olacağım” dedi. Selçuk Esmer GEÇAL

KAZANAN LİSTE

KADİR DURMUŞ YÖNETİMİ LİSTESİ

YÖNETİM KURULU ASİL

Ahmet GÖDEK,

Necmettin KOCAMAN,

İsmail AYDIN,

Mustafa KOCAGÖZ,

Ahmet TAŞÇI,

Ali SARI,

Yahya ÖZTÜRK,

Bayram KÜTÜK,

DENETİM KURULU ASİL

Yusuf Ziya ÇALIŞ,

Abdurrahman YAZICI,

Erdoğan GÖÇER,

Şaban KILIÇ,

Osman PİNGA,

DİSİPLİN KURULU ASİL

Alpay HACIOĞLU,

Şaban EBİK,

Faruk Hikmet KESGİN,

Muhammet ÇELİK.