Anasayfa > Genel  >  Kocaeli Goalball 4. Lig: Vali Aktaş, Çanakkale Takımlarının Mücadelesini İzledi

Kocaeli Goalball 4. Lig: Vali Aktaş, Çanakkale Takımlarının Mücadelesini İzledi



Vali Aktaş, Başiskele’de Goalball Erkekler 4. Lig Müsabakasını Takip Etti

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, ilimizde düzenlenen Goalball Erkekler 4. Lig müsabakalarında heyecan dolu bir karşılaşmayı yerinden izledi. Başiskele’de gerçekleşen maçta 1915 Çanakkale Spor Kulübü ile Engelsiz Çanakkale Spor Kulübü karşı karşıya geldi.

MÜSABAKA DETAYLARI VE KATILIMCILAR

Başiskele kapalı spor salonunda oynanan müsabakayı Vali Aktaş ile birlikte Başiskele İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferhat Solakoğlu, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkan Vekili Orhan Tanrıkulu ve Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Genel Koordinatörü Ali Suat Ekinci de takip etti.

VALİ AKTAŞ’TAN SPORCULARA TEBRİK VE BAŞARI DİLEĞİ

Maçın ardından sporcularla bir araya gelen Vali İlhami Aktaş, gösterdikleri azim ve mücadele ruhu nedeniyle tüm sporcuları içtenlikle tebrik etti. Aktaş, Türkiye Şampiyonası yolunda tüm takımlara başarı dileklerini iletti.

TÜRKİYE GOALBALL ERKEKLER 4. LİG TURNUVASI KOCAELİ’DE

05-11 Temmuz 2026 tarihleri arasında Kocaeli’nin ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Goalball Erkekler 4. Lig Turnuvası, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu (GESFED) tarafından organize ediliyor. Bir üst lige yükselmek amacıyla yapılan bu önemli turnuvaya Türkiye’nin dört bir yanından toplam 53 takım ve 220 sporcu katılım sağlıyor.


Sıradaki Habere Kaydır