Kocaeli Valisi Aktaş’a Yeni Deniz Eğitim Komutanı Tuğamiral Yücel Darcan’dan Ziyaret

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Deniz Eğitim – Öğretim ve Garnizon Komutanlığı görevine atanan Tuğamiral Yücel Darcan, Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti.
YENİ GÖREVE BAŞLADI
Kocaeli Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, Deniz Eğitim – Öğretim ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yücel Darcan, Vali İlhami Aktaş ile bir araya geldi. Ziyaret, Tuğamiral Darcan’ın yeni görevine başlamasının ardından yapılan ilk temaslardan biri olarak kayıtlara geçti.
VALİ AKTAŞ’TAN BAŞARI DİLEKLERİ
Görüşmede Vali İlhami Aktaş, yeni Deniz Eğitim – Öğretim ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yücel Darcan’a üstlendiği görevinin hayırlı olması temennilerinde bulundu. Vali Aktaş, Tuğamiral Darcan’a Kocaeli’deki görev süresi boyunca yapacağı çalışmalarda başarılar diledi. Bu ziyaret, Kocaeli’nin önemli kurumları arasındaki iş birliği ve koordinasyonun devamlılığı açısından önem taşıyor.
TUĞAMİRAL DARCAN’DAN TEŞEKKÜR
Deniz Eğitim – Öğretim ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yücel Darcan ise Vali İlhami Aktaş’a nazik kabulü ve iyi dilekleri için teşekkürlerini sundu. Ziyaretin sonunda, Kocaeli ve bölgedeki denizcilik faaliyetleri ile ilgili genel bir değerlendirme yapıldığı öğrenildi.