Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Karamürsel Muhtarlarıyla Bir Aaya Geldi

KOCAELİ VALİSİ AKTAŞ’TAN KARAMÜRSEL MUHTARLARINA ZİYARET
Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Karamürsel Muhtarlar Derneğini ziyaret etti. Vali Aktaş, ziyaret kapsamında dernek yöneticileri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.
MUHTARLARDAN VALİ AKTAŞ’A BİLGİLENDİRME
Karamürsel Muhtarlar Derneği Başkanı ve Kızderbent Mahalle Muhtarı Recep Akbaş, 4 Temmuz Mahalle Muhtarı Osman Günaydın, Kayacık Mahalle Muhtarı Erkan Soybelli, Tepeköy Mahalle Muhtarı Recep Şahin, Dereköy Mahalle Muhtarı Vehbi Karataş ve Akçat Mahalle Muhtarı Bilal Sağlam tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, muhtarlarımızla uzun süre sohbet etti. Görüşmelerde mahallelerin genel durumu, tamamlanan altyapı ve üstyapı çalışmaları ele alındı. Vali Aktaş, muhtarların mahallelerindeki faaliyetleri hakkında bilgi alırken, kendilerine çalışmalarında başarılar diledi.
VALİ AKTAŞ’A TEŞEKKÜR EDİLDİ
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren muhtarlar, Vali Aktaş’a teşekkürlerini iletti. Muhtarlar, gerçekleştirilen bu ziyaretin mahalleler için önemine dikkat çekti.
VALİ AKTAŞ’A EŞLİK EDEN İSİMLER
Vali İlhami Aktaş’a bu önemli ziyaretinde Karamürsel Kaymakamı Kemal İnan, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kamil Tüylüoğlu eşlik etti.