Vali Aktaş’tan Meteorolojiye Kocaeli Çalışmaları İstişaresi


Kocaeli Valisi Aktaş, Meteoroloji müdürleriyle görüşerek ilin meteorolojik ihtiyaçları ile bölgesel hava tahminlerini ve iklim verilerini istişare etti.


Vali Aktaş’tan Meteorolojiye Kocaeli Çalışmaları İstişaresi

KOCAELİ VALİSİ AKTAŞ, METEOROLOJİ MÜDÜRLERİNİ AĞIRLADI: BÖLGESEL ÇALIŞMALAR GÜNDEMDE

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Meteoroloji Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürü Atakan Çelebi ve Kocaeli Meteoroloji Müdürü Mustafa Numan Metin’i makamında kabul etti. 6 Kasım 2026 tarihinde gerçekleşen bu önemli ziyarette, Kocaeli ve çevre bölgelerde yürütülen meteorolojik çalışmalar ele alındı.

TEŞEKKÜR ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİ

Ziyaret sırasında, Meteoroloji Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürü Atakan Çelebi ve Kocaeli Meteoroloji Müdürü Mustafa Numan Metin, Vali İlhami Aktaş’a kendilerini ağırladığı için teşekkürlerini sundu. Samimi bir ortamda geçen görüşmede, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün bölgedeki faaliyetleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

METEOROLOJİK ÇALIŞMALAR HAKKINDA İSTİŞARELER

Vali Aktaş, konuklarından bölgede ve il genelinde devam eden meteorolojik çalışmalara ilişkin kapsamlı bilgiler aldı. Hava tahminleri, iklim verileri ve Kocaeli’nin meteorolojik ihtiyaçları konularında istişarelerde bulunuldu. Vali Aktaş, alınan bilgilerin önemine vurgu yaparak, bu tür verilerin bölgesel planlamalar ve halkın bilgilendirilmesi açısından kritik olduğunu belirtti.

VALİ AKTAŞ’TAN TEŞEKKÜR

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, ziyaretleri ve sundukları değerli bilgiler için Meteoroloji Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürü Atakan Çelebi ile Kocaeli Meteoroloji Müdürü Mustafa Numan Metin’e teşekkürlerini iletti. Görüşme, karşılıklı iş birliğinin güçlendirilmesi mesajlarıyla sona erdi.