Anasayfa > Genel  >  Vitrin Aksesuar açıldı!

Vitrin Aksesuar açıldı!


Özel Aksesuar sektörü üzerine kurulan Vitrin Aksesuar Gebze’de düzenlenen açılış organizasyonuyla hizmet vermeye başladı.


Gebze’de uzun yıllar hizmet veren Karecan Teknik Yapı İnşaat Firması’nın sahibi Yılmaz Dursun, aksesuar sektöründe hizmet verecek olan Vitrin Aksesuar firmasını Gebzelilerle buluşturdu. Gebze Ali Rıza Efendi Caddesi üzerinde bulunan 176 metrekare 3 katlı alanda oldukça modern konseptte hazırlanan Vitrin Aksesuar için düzenlen açılış programına Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.
GÜZEL BİR MARKA
Açılış programında bir konuşma gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Güzel bir işletme. Gebze’ye hayırlı uğurlu olsun. Aksesuar sektörü üzerine kurulan işletme Gebze’ye değer katacaktır. Firma sahiplerine bol kazançlar diliyorum. Ümit ederiz, ikinci üçüncü şubelerle hizmet vermeye devam ederler” dedi.
NELER VAR?
Vitrin Aksesuar mağazasında ev, iş yeri ve özel kullanım için birçok ürün bulunuyo. Üfleme cam sanatının hayat bulduğu ürünlerin yanı sıra Kütahya Porselen, çini ve Decorium markasının ürünlerinin yer aldığı mağaza da oldukça modern ve farklı tasarımlarda aksesuarlar bulunuyor. Samet KAHRAMAN

 


Sıradaki Habere Kaydır