Anasayfa > Genel  >  Yöre Grup’tan İl Müdürüne ziyaret!

Yöre Grup’tan İl Müdürüne ziyaret!


Gebze merkezli Yöre Grup, Bursa’da göreve yeni seçilen Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız’ ziyaret etti.


Bursa Gemlik’de üretim tesisi bulunan firmanın bu ziyaretinde, Yöre Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Keskin ile Peynirci Baba Marketleri Genel Müdürü Mehmet Keskin ile birlikte  Gemlik Peyba Zeytin Fabrikası yönetimi de yer aldı. Ziyarette yöneticiler,  Bursa Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İl Müdürlüğü görevine yeni başlayan Yıldız’a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, Yöre Grup, Peynirci Baba Kahvaltılık Marketleri ve  Peyba gıda hakkında yeni müdüre bilgiler verdi. 
  
TÜRKİYE İÇİN ÜRETMEYE DEVAM EDİYORUZ
Yöre Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Keskin, gerek Gemlik, Kartepe ve Çanakkale’de yer alan  üretim tesisleri gerekse Peynirci Baba mağazaları ile istihdama önemli bir katkı yaptıklarını belirtirken, “ Türkiye için üretiyor ve Türkiye için çalışıyoruz. Her geçen gün üzerine biraz daha koyarak sektörde ilerlemememizi sürdürüyoruz. İhracatımızı da önemli ölçüde arttırmaktayız. Yöre Gurup olarak hedefleri olan ve gıda sektöründe üretim anlamında söz sahibi olan bir gurubuz. Ülke istihdamına ve ekonomisine katkılarımız devam edecek. “    


Sıradaki Habere Kaydır